Online prijava za OZI u Splitu

Online prijava za OZI u Splitu

On line prijava za ŠKOLU OSNOVE ZNANSTVENOG IZRAŽAVANJA - BIOMEDICINA
U nastavku se nalazi online prijavni obrazac za OZI - program: BIOMEDICINA.    Nakon što popunite prijavni obrazac i kliknete na: PRIJAVA, u roku 24h primiti ćete na Vaš email potvrdu primitka Vaše prijave.

Vaša će prijava biti konačna tek kada zaprimimo Vašu uplatu. 

Kotizacija:  Kotizacija iznosi 120 kn / polazniku Plaćanje je moguće isključivo putem uplate na bankovni račun:  IBAN: HR 31 2360000 1102610161. U opis stavite ime i prezime polaznika. O zaprimanju uplate obavijestit ćemo Vas putem e-maila te Vam ujedno poslati račun (u PDF-u). Ukoliko trebate R1 račun, molimo Vas da nam to napomenete u komentaru na kraju obrasca.Podaci za uplatu: HRVATSKA KUĆA MOZGA, IBAN: HR 31 2360000 1102610161, opis plaćanja: ime i prezime polaznika. Ukoliko se prijavljujete kao družina, molimo Vas da nam u komentaru na kraju obrasca upišete imena osoba s kojima biste željeli biti u grupi.
*
*
*
*
*
Obvezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših polaznika, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN br. 103/2003 i 118/2006. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o polaznicima i informiramo ih o načinu njihova korištenja.
Zahvaljujemo Vam se na prijavi!   Potvrda o valjanosti Vaše prijave, zajdeno s Vašim odgovorima trebala bi automatski stići na Vaš e-mail.  Digitalne materijale, koje Vam šaljemo prije početka tečaja, ćemo Vam poslati na prijavljenu e-mail adresu nakon što zaprimimo Vašu uplatu.  Sve upute i informacije ćemo Vam slati na Vašu e-mail adresu. 

O autoru

ozi administrator