Informacije o školi

OZI (Osnove znanstvenog izražavanja) je platforma utemeljena 2016.g. s ciljem pružanja vjerodostojnog, kvalitetnog, praktičnog i pristupačnog znanja iz područja znanstvene i stručne komunikacije. Kroz naše programe do sada je prošlo više od 500 zadovoljnih polaznika. 

Škola Osnove znanstvenog izražavanja koncipirana je kao radna grupa s voditeljem, tijekom koje ćete uz svog voditelja  skupine proći sve tematske jedinice. Svi voditelji skupina su već duže vrijeme u našem programu edukacije te u svojoj edukaciji prenose najnovije smjernice u području znanstvenog publiciranja.

Na uvodnom predavanju svi će polaznici dobiti uložnu mapu u koju će moći tijekom  edukacije ulagati radne materijale, radne listove, ali i vlastite bilješke kako bi na kraju škole imali vlastitu personaliziranu bilježnicu/skriptu o znanstvenom izražavanju koju će kad im zatreba uvijek moći lako pretražiti i pronaći odgovore.

Škola je organizirana na način da se najmanji dio prolazi kroz predavanje (samo teoretski dio), a veći dio kroz seminare u kojima je naglasak na praktičnim primjerima, dobre i loše prakse, analizama primjera te odgovora na pitanja polaznika škole.

Na kraju škole, svi polaznici dobit će potpisane potvrde na engleskom jeziku o sudjelovanju na Školi.

 

Radni materijali:

(1)
Prvi dio radnih materijala šaljemo Vam e-mailom prije tečaja, zapravo čim potvrdimo Vašu prijavu i uplatu. U njemu se nalaze članci s uputama o pisanju znanstvenih radova. Ovime Vas malo više želimo uvesti u područje o kojem ćete imati edukaciju. Mi nećemo provjeravati jeste li pročitali priložene materijale, ali Vam svakako preporučujemo da ih makar prelistate. Sadržajno ćemo tijekom tematskih jedinica proći kroz sva područja, a priloženi materijali su samo dodatak. Većina materijala je na engleskom jeziku.

(2)
Na Uvodnom predavanju svaki polaznik dobiva tiskane materijale za praćenje edukacije.

Tehničke informacije:

prijave za školi:

Prijave za školu primaju se putem online obrasca koji se nalazi ispod opisa svakog pojedinog tipa edukacije. U slučaju bilo kakvih pitanja ili posebnih zahtjeva, slobodno nam se možete javiti putem e-maila na mozak@mozak.hr

mjesto održavanja:

Sve naše edukacije održavaju se u RH. Točna lokacija održavanja pojedine edukacije vidljiva je u opisu same edukacije. S obzirom na broj grupa, moguće je da u isto vrijeme imamo na više lokacija naše edukacije. Stoga Vas molimo da posebno pažnju posvetite uputi o točnom mjestu održavanja, adresi i imenu dvorane koju ćete svakako primiti na e-mail prilikom registracije.

plaćanje:

Uplata kotizacije moguća je isključivo uplatom na bankovni račun. Detaljne informacije primit ćete na e-mail nako uspješne prijave na prijavnom obrascu. Nažalost, gotovinsko plaćanje na licu mjesta nije moguće. Nakon zaprimljene uplate, na Vaš će e-mail u PDF-u stići račun. Sve cijene su izražene s PDV-om.

jamstvo privatnosti:

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o polaznicima. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Obvezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših polaznika, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN br. 103/2003 i 118/2006. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o polaznicima i informiramo ih o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo polaznicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za newsletter-e. ozi.com.hr web jamči da osobni podaci korisnika neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

 

Voditelj Škole:

Filip Đerke, dr.med.

Organizator OZI-ja:

Hrvatska kuća mozga
B. Magovca 47, Zagreb
mozak@mozak.hr

 

 

 

3 komentara

Tina MlinarićObjavljeno3:42 pm - ožu. 2, 2020

Poštovani,

Imam problem tijekom prijave za event OZI u Rijeci 6. i 7.3.2020. Pri klikom na “Dodaj u košaricu” javlja se tzv. Greška 404 te se ne mogu prijaviti za Vašu školu. Mogu li se ovim putem (mailom) prijaviti za svaki slučaj?

Lijep pozdrav,

Tina Mlinarić

James LambertObjavljeno9:27 pm - ožu. 10, 2020

Good day

I`m a private investors seeking for a reputable company/individuals to partner with in a manner it would benefit both parties. If interested, kindly contact me through this email j.lambert65@yahoo.com for clarification.

I await your response.

Thanks,

James Lambert

WilliamDumObjavljeno11:18 pm - ožu. 17, 2020

Increase your ozi.com.hr ranks with quality web2.0 Article links.
Get 500 permanent web2.0 for only $39.

More info about our new service:
https://www.ghostdigital.co/web2/

Napiši odgovor